top of page

PROSJEKT 

Astrid_tekstiler6.jpg
Calm-smoked-oak-colormoodboard-muuto-org_(150)_edited.jpg

I Hus Studio´s Interiørarkitekt tar på seg oppdrag som spenner over interiørarkitekt-fagets fulle bredde. Dette gjelder oppdrag for både offentlig sektor og det private markedet. 

Vi legger vekt på å skape interiørarkitektur som går hånd i hånd med prosjektets rammer, mål og visjon - vi tilnærmer oss hvert prosjekt med en grundig forståelse av kundens behov og leverer løsninger som ikke bare er visuelt tiltalende, men som også oppfyller de funksjonelle kravene. 

Audo_Stance_Vase_Plinth_Pedestal_11.jpg

Tjenester

01

Prosess/metode

Vår tilnærming til hvert prosjekt begynner med å inkludere deg som oppdragsgiver fra starten av. Hvert prosjekt er unikt, og vi tar oss tid til å lytte grundig til dine behov, ønsker og tanker. På denne måten kan vi skreddersy løsninger som reflekterer din personlige eller bedriftens profil. Vi kartlegger behovene for å optimalisere rommets funksjon og for å møte de ønskede kravene for å sikre at våre løsninger er langsiktige. Vi legger stor vekt på de romlige kvalitetene. Ved å skape harmoni mellom funksjonalitet og estetikk – slik at hvert rom ikke bare er praktisk, men også behagelig og visuelt tiltalende. Vi tar hensyn til alle aspekter av designprosessen for å sikre en helhetlig og tiltalende atmosfære.

03

Planløsninger

En god gjennomført planløsning er fundamentet til ethvert prosjekt. Gjennom nøye detaljerte tegninger legger vi grunnlaget for et helhetlig design som strekker seg fra møbelplassering, belysningskonsepter, farge- og materialplaner, bygge- og revisjonsplaner så vel som snitt og oppriss for utførelse på byggeplassen. Møblering er mer enn bare plassering av møbler: det påvirker rommets funksjon, balanse og estetikk. Vår tilnærming involverer ikke bare å plassere møbler, men å skape en gjennomtenkt plan for å optimalisere plassen og rommets funksjon. Belysningen er en avgjørende faktor for å fremheve rommet og designkonseptet. Belysningen blir nøye integrert i våre planer, alt fra naturlig lys til kunstig belysning. Vi tar hensyn til hver detalj for å skape den riktige atmosfæren og for å fremheve viktige elementer i rommet. Bygg- og tekniske plantegninger gir et nødvendig rammeverk for utførelsen av prosjektet. Gjennom grundige beskrivelser og illustrasjoner sørger vi for at utførelsen på byggeplassen er i tråd med vår designkonsept. Dette bidrar til å minimere potensielle utfordringer og sikrer en smidig gjennomføring av prosjektet. Snitt og oppriss gir ytterligere dybde til våre planer ved å vise detaljer om høyder, materialvalg og strukturelle elementer. Dette gir håndverkere en klar veiledning om hvordan hvert element skal realiseres, og sikrer at sluttresultatet samsvarer med vår visjon.

05

Visualisering

Når vi tegner – tegner vi i 3D. Det gjør det enklere for oss å kommunisere løsninger, materialvalg og detaljer i designprosessen. På Denne måten får du muligheten til å se rommet eller møbelet i en tredimensjonal form, og det er enkelt å forestille seg det endelige resultatet. Her kan man enkelt gjøre tilpasninger og justere underveis i prosessen og man sikrer seg et design som oppfyller forventingene i henhold til dine ønsker.

02

Konseptutvikling

Konseptutviklingsfasen er en av de viktigste fasene i et prosjekt for å kunne levere skreddersydde, funksjonelle og estetiske rom. Gjennom en grundig research og en tett dialog med kunden kartlegger vi tanker, ideer, preferanser og krav. Dette gir oss et solid fundament for å bygge konsept på. Det er gjennom denne prosessen at vi gir liv til våre kunders visjoner, skaper unike atmosfærer og gjør hvert prosjekt til en personlig opplevelse.

04

Møbel & spesialdesign

Vi leverer alt innen møbel, belysning og spesialinnredning og vårt sortiment er preget av høy kvalitet. Vi går grundig gjennom alle møbler som skal inn i rommet, hva skal beholdes, skal noe fornyes/pusses opp og planlegging av nye innkjøp. All informasjonen vil bli nøye dokumentert i en produktbeskrivelse og beskrevet i de aktuelle plantegningene. Med våre samarbeidspartnere kan vi også tilby måltilpassede/skreddersydde møbelløsninger. Alt fra resepsjons- og bardiskløsninger til garderober, hyllesystemer, sitteplasser, med mer. På denne måten kan vi lag praktiske løsninger som utnytter arealet optimal. Ved å ta hensyn til hver eneste detalj, fra eksisterende møbler til nyanskaffelser eller spesialdesign, sikrer vi en gjennomtenkt møbleringsplan som møter det daglige og estetiske behovet.

Skjermbilde 2024-02-22 kl. 11.31.46.png

La oss snakke om
ditt prosjekt

IMG_1035.heic

Monica Pettersen 

Interiørarkitekt BA 

monica@ihus.net

979 77 352

Kontakt oss

bottom of page